Advertising
Kontakt

Kategorije

Newsletter

Klizni PVC prozori SPECTUS

Klizni prozori proizvedeni od petokomornih profila tvrtke SPECTUS renomiranog britanskog proizvođača pvc profila po ISO 9001 standardima, u kombinaciji sa roto okovom i izo staklima jamče dugotrajno i pouzdano rješenje za vaš dom.

Više detalja

0012

Dodaj na listu želja

Naši klizni prozori odlikuju se odličnom zvučnom i toplinskom izolacijom, sami profili izuzetno su čvrsti i otporni na sve vremenske uvjete, kao i na mehaničko habanje, izo stakla 4/16/4  dobar su izolator i pružit će vašem domu mir, tišinu i toplinu. Okov je trajan i besprijekorno jednostavan za upotrebu i održavanje. Izborom kliznih prozora SPECTUS kupujete proizvod premium kvalitete i vaš dom će dugo vremena biti mjesto u kojem ćete uživati svaki put kada oduševljeno primjetite kako vaši novi prozori estetski i kvalitativno ispunjavaju vaše potrebe.

 

Za narudžbu mjera koje nisu ponuđene kao standardne molimo da se registrirate i popunite narudžbu za bilo koji proizvod te da nam preko kategorije KONTAKT pošaljete na mail dimenzije i br. narudžbe koji ste dobili u procesu kupovine i mi ćemo vam što prije poslati info ponudu.

 

Hvala.

technorati delicious reddit facebook twitter stumbleupon yahoo digg flickr flickr

15 slični proizvodi: