Advertising
Kontakt

Kategorije

Newsletter

Balkonska vrata SPECTUS

Balkonska PVC vrata izrađena od SPECTUS profila sa 5 komora jamči vam izuzetnu čvrstoću i otpornost materijala, proizvodnja udovoljava ISO 9001 standardima.

Više detalja

007

Dodaj na listu želja

Uz ova balkonska vrata nudimo vam i ROTO okov (Njemačka) poznat po svojoj kvaliteti i trajnosti, prema želji kupca moguće je ugraditi i stakla LOWE ( laminirana ) koja omogućuju izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju, a u kombinaciji sa punjenjem ARGONOM čine najbolju zvučnu i toplinsku izolaciju na tržištu.

SPECTUS balkonska vrata se odlikuju i po tome što su dizajnom privlačni i moderni zbog zaobljenih linija koje daju dozu profinjenosti, u ovoj kombinaciji ova vrsta balkonskih vrata spada u premium klasu ponude i zadovoljava i najzahtjevnije kupce i njihove prohtjeve.

Standardne dimenzije balkonskih vrata možete naručiti i odabarati iz izbornika dimenzija, a za potrebu izrade balkonskih vrata po vašim mjerama popunite narudžbu bilo kojih standardnih balkonskih vrata (bez obzira što vam nije potreban, kako bi dobili vaš br. narudžbe)  i mailom nam kroz kategoriju kontakt pošaljite vaše dimenzije za izradu po mjeri i br. narudžbe koji ćete dobiti prilikom unosa narudžbe za bilo koja standardna balkonska vrata.

U najkraćem roku ćemo vam ispisati informativnu ponudu i poslati.

Hvala.

technorati delicious reddit facebook twitter stumbleupon yahoo digg flickr flickr

15 slični proizvodi: