Advertising
Kontakt

Kategorije

Newsletter

PVC Prozor 5 komora SPECTUS

PVC prozori SPECTUS kvalitetni su prozori izrađeni od profila sa 5 komora, profili su iznimne čvrstoće i uz kombinaciju sa IZO staklom jamči izvrsnu zvučnu i toplinsku izolaciju u svim vremenskim uvjetima.

Više detalja

Dodaj na listu želja

Uz ove prozore nudimo vam i ROTO okov (Njemačka) poznat po svojoj kvaliteti i trajnosti, prema želji kupca moguće je ugraditi i stakla LOWE ( laminirana ) koja omogućuju izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju, a u kombinaciji sa punjenjem ARGONOM čine najbolju zvučnu i toplinsku izolaciju na tržištu.

SPECTUS prozori se odlikuju i po tome što su dizajnom privlačni i moderni zbog zaobljenih linija koje daju dozu profinjenosti, u ovoj kombinaciji ova vrsta prozora spada u premium klasu ponude i zadovoljava i najzahtjevnije kupce i njihove prohtjeve.

Standardne dimenzije prozora možete naručiti i odabarati iz izbornika dimenzija, a za potrebu izrade prozora po vašim mjerama popunite narudžbu bilo kojeg standardnog prozora (bez obzira što vam nije potreban, kako bi dobili vaš br. narudžbe)  i mailom nam kroz kategoriju kontakt pošaljite vaše dimenzije za izradu po mjeri i br. narudžbe koji ćete dobiti prilikom unosa narudžbe za bilo koji standardni prozor.

U najkraćem roku ćemo vam ispisati informativnu ponudu i poslati.

Hvala.

technorati delicious reddit facebook twitter stumbleupon yahoo digg flickr flickr

15 slični proizvodi: