Advertising
Kontakt

Kategorije

Newsletter

Sobna vrata puna klasik folija

Sobna vrata modernog izgleda i visoke kvalitete izrade od sada po veoma pristupačnim cijenama.

Više detalja

Dodaj na listu želja

 

Vrata se izrađuju od kombinacije drva i medijapana, dovratnik (štok) vrata izrađen je od medijapana i drva I to na način da drvo čini dio štoka u koji se montiraju nosači vrata kako bi osigurali trajnost i čvrstoću vrata.

 

Krilo vrata izrađeno je od drvenog okvira sa ispunom od kartonskih saća, te presvučeno medijapan folijom u boji drva ( trešnja, mahagonij, wenge, bukva, hrast, tamni hrast, svijetli hrast, bijela).

 

Na vrata se standarno ugrađuju klasične brave sa ključem, dodatne opcije ugradnje su priprema za cilindar ili wc bravu, zatim ventilacijski otvori i sl.

 

Dizajn je prilagodljiv korisniku u opcijiama izrade vrata sa zaobljenim ukrasnim lajsnama koje daju moderan izgled vašem domu ili pak klasičnim ravnim lajsnama.

 

Vrata mogu biti u kombinaciji sa izrezom od stakla prema nacrtu i želji kupca, ili pak možete kombinirati boju lasjni i dovratnika u drugačijoj boji od boje krila vrata.


Vrata se odlikuju izvrsnom toplinskom i zvučnom izolacijom, na dovratniku se nalaze gumeni dihtunzi koji dodatno poboljšavaju ova svojstva, te sprječavaju lupanje I habanje vrata.

 

Klizna vrata se nude u opciji montaže na zid ili unutar zida gdje prilikom otvaranje krilo vrata ulazi u zid.

 

Uz sobna vrata možemo vam ponuditi i protuprovalna vrata kao i popratne proizvode kvake i brave.

 

Za veće količine odobravamo dodatne popuste, cijene su informativnog karaktera tek nakon uzimanja mjera i uvida u situaciju na terenu možemo dati točnu ponudu.

 

Plaćanje 50% pri narudžbi, a preostalih 50% kada je roba spremna za isporuku.

 

Na avansno plaćanje odobravamo 3% popusta.

 

Radujemo se budućoj poslovnoj suradnji.

technorati delicious reddit facebook twitter stumbleupon yahoo digg flickr flickr

8 slični proizvodi: