Advertising
Kontakt

Kategorije

Newsletter

TRAGUM
Uvjeti i pravila korištenja usluga

 

Uvjeti i pravila

    Kao vlasnik internet trgovine "TRAGUM" ove opće uvjete korištenja propisuje Obrt za trgovinu i usluge P.A.B. Trogir. Korisnik  "TRAGUM" je svaka osoba koja pristupi internet trgovini na adresi http://www.tragum.com/ i koristi usluge sadržane na njoj, prihvaćajući time ove opće uvjete korištenja. Uvjeti korištenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika internet trgovine sastavljeni su s ciljem zaštite korisnika usluga trgovine i ostalih korisnika interneta od uznemirujućih i nezakonitih aktivnosti. Na sve međusobne odnose između P.A.B. i korisnika koji nisu posebno uređeni ovim Općim uvjetima primjenjivat će se odgovarajući važeći pravilnici i zakoni Republike Hrvatske. Slijedeći uvjete korištenja korisnik osigurava sebi i drugim korisnicima ugodnije i produktivnije korištenje  "TRAGUM".

 

Opći uvjeti


    Korisnik koristi "TRAGUM" i internet isključivo na svoj rizik.  P.A.B. ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za štete koje korisnik pretrpi korištenjem usluga ove internet trgovine i Interneta. Ako iz bilo kog razloga ne možete prihvatiti ove uvjete korištenja, molimo Vas da ne koristite naše usluge i da se ne registrirate na našoj trgovini kao kupac.


Plaćanje

    Plaćanje proizvoda i usluga na stranici "TRAGUM" moguće je izvršiti na sljedeće načine:

        * uplatom u Pošti, banci, FINI, internet bankarstvom
        * pouzećem
        * virmanskom uplatom (za tvrtke)

    Svi potrebni podaci sa brojem našeg žiro-računa i pozivom na broj nalaze se na ponudi koju ste dobili na mail. Ponuda koju plaćate ne smije biti starija od 1 dana, jer u tom slučaju ne možemo više garantirati stanje skladišta i dobavljivost tog artikla.


Isporuka i dostava

    Isporuka i dostava naručenih i plaćenih artikala odvija se na sljedeće načine:

        * osobno preuzimanje na adresi dogovorene isporuke

        * dostava poštom ili kurirskom službom

        * TRAGUM BESPLATNA DOSTAVA - uključuje dostavu do adrese:

  1. istovar do 5 proizvoda naplaćuje se 50kn, a za svaki kat dodatno 50kn
  2. istovar  5-15 proizvoda naplaćuje se 100kn, a za svaki kat dodatno 70kn
  3. istovar  15-35  proizvoda  naplaćuje se 200kn, a za svaki kat dodatno 100kn
  4. istovar preko 35 proizvoda naplaćuje se 400kn, a za svaki kat dodatno 150kn

Željeni način i uvjete dostave ili isporuke odabirete prilikom kreiranja narudžbe.

Povrat ili reklamacija robe

    Pravo na povrat proizvoda koje nije naručio ili proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta korisnik ima u roku od 2 radna dana po primitku pošiljke. P.A.B. će odobrit povrat proizvoda u dogovoru sa korisnikom (e-mail, telefon), te će korisniku poslati novu pošiljku bez dodatnih troškova. Kupac je dužan eventualnu reklamaciju uputiti putem e-maila ili telefonom (podatci u kontaktu) u roku od 2 radna dana nakon primitka pošiljke. Naknadne reklamacije neće se uvažavati. Reklamacija se ne priznaje ukoliko je korisnik naručio krivi proizvod ili mu se naručeni proizvod ne sviđa.

 

NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. P.A.B. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati putem kontakt obrazca na našem web-u.

  Ugodnu kupovinu želi Vam Vaš TRAGUM.